shipping icon

pickup icon

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Μπλε κοστούμια: ο καλύτερος σας φίλος

Το μπλε κοστούμι είναι ο καλύτερός σας φίλος. Θα το φορέσετε παντού. Στη δουλειά, στις εξόδους, σε εκδηλώσεις, κυριολεκτικά παντού! Με αρκετές αποχρώσεις , σιέλ, μπλε, navy, έως το bleu noir που ενδείκνυται για τις βραδινές
και επίσημες εμφανίσεις.

Η ανάγκη για μπλε κοστούμια στην γκαρνταρόμπα ενός άνδρα είναι μεγάλη, αφού καλύπτουν σημαντικό αριθμό εμφανίσεων. Αγοράστε άφοβα μπλε κοστούμια, αφού θα είναι πάντα χρήσιμα. Επιλέξτε μονόχρωμα, three pieces, pin stripe, Prince de Galles και windowpane. Κάθε ένα και για διαφορετική περίσταση και εμφάνιση.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

Χρήσιμα tips

Μην φορέσετε το μπλε κοστούμι με μαύρα παπούτσια. Το μπλε με το μαύρο δημιουργεί συχνά σκληρό συνδυασμό. Προτιμήστε καφέ παπούτσια, σε όποια
απόχρωση επιθυμείτε και διαθέτετε. Τα μαύρα παπούτσια σας φορέστε τα με το bleu noir.

Μη φορέσετε το μπλε σας κοστούμι με λευκό πουκάμισο και ροζ γραβάτα, γιατί είναι πολύ 00’s… Μη φορέσετε μαύρη γραβάτα, γιατί δεν κολλάει πουθενά και μη φορέσετε κίτρινη, γιατί είναι εξαιρετικά προβλέψιμο. Μη φορέσετε θαλασσί πουκάμισο με μπλε γραβάτα, γιατί θα είναι σα στολή. Εδώ να σημειώσουμε (και ασχέτως κοστουμιού),πως δεν υπάρχει λόγος να φοράτε μονόχρωμες γραβάτες και μονόχρωμα πουκάμισα.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

ΤΗν προσοχή σας εδώ!

Φορέστε πουκάμισα με ρίγες και χρώμα, καθώς και γραβάτες με χρώμα και μοτίβα! Γενικά ξεφύγετε από τα τετριμμένα και εύκολα χρώματα για να τονίσετε την εμφάνισή σας, καθώς το μπλε κοστούμι είναι basic. Αν παρόλα αυτά είστε fan των μονόχρωμων πουκαμίσων και προτιμάτε τα λευκα και τα θαλασσί, «παίξτε» με το χρώμα της γραβάτας. Προτιμήστε το πράσινο, το μπορντό, το λιλά και φυσικά επιστρατεύστε τη φαντασία σας στην ποσέτ. Ωστόσο, μείνετε σταθερός και απλός στο επίσημο μπλε. Bleu noir κοστούμι, λευκό πουκάμισο, κόκκινη φωτεινή γραβάτα και μαύρα παπούτσια. Μπορεί το μπλε να φαίνεται εύκολο στους συνδυασμούς, αλλά πρέπει να επιστρατεύσετε τη φαντασία και την ικανότητά σας να συνδυάσετε τα χρώματα και τα μοτίβα που θα το κάνουν ξεχωριστό .

επιλέξτε το δικο σας