shipping icon

pickup icon

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Άρθρο: ΑΝΔΡΙΚΑ ΖΙΒΑΓΚΟ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΑΝΔΡΙΚΑ ΖΙΒΑΓΚΟ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΑΝΔΡΙΚΑ ΖΙΒΑΓΚΟ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

Ανδρικά ζιβάγκο ή αλλιώς roll necks, τα πιο κομψά, πρακτικά και διαχρονικά ρούχα της χειμερινής σου γκαρνταρόμπας. Η τάση που έγραψε ιστορία την δεκαετία του ’80, επανέρχεται εξαιρετικά δυναμικά και σε προκαλεί να την υιοθετήσεις. Ποιοι είναι όμως όλοι εκείνοι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να γίνουν κομμάτι των καθημερινών σου looks; Έλα να τους ανακαλύψουμε μαζί στο κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα.

Επίλεξε ανδρικά ζιβάγκο γιατί…

1. Σου χαρίζουν τη ζεστασιά που χρειάζεσαι
Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την πρακτικότητα που προσφέρουν τα ανδρικά ζιβάγκο, ειδικά κατά την διάρκεια του χειμώνα; Σε κρατούν ζεστό, προσφέροντάς σου έξτρα προστασία στην ευαίσθητη περιοχή του λαιμού. Για ακόμα περισσότερη ζεστασιά, επίλεξε ανδρικά ζιβάγκο με χοντρή πλέξη.

2. Είναι σίγουρη επιλογή!
Versatile και ταυτόχρονα safe, τα ανδρικά ζιβάγκο είναι κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις. Σκέφτεσαι να βγεις για καφέ ή για ένα χαλαρό ποτό μετά την δουλειά; Συνδύασε το ζιβάγκο σου με ένα κομψό τζιν παντελόνι και κασκόλ, μέσα από το μπουφάν σου. Πρόκειται να παρευρεθείς σε μία πιο επίσημη περίπτωση; Φόρεσέ το με ένα σακάκι και κλέψε τις εντυπώσεις με το γούστο σου.

3. Προσφέρονται για layering
Μετάτρεψε το ζιβάγκο σου σε ένα statement piece των καθημερινών σου εμφανίσεων, αξιοποιώντας το σε ένα layering style. Για το σκοπό αυτό, προτίμησε ανδρικό ζιβάγκο με ψιλή πλέξη και συνδύασέ το με ένα κομψό πουλόβερ και ένα blazer.

+.1 Τα ανδρικά ζιβάγκο αναδεικνύουν τη σοφιστικέ πλευρά σου
Αυτά τα ρούχα είναι τόσο σοφιστικέ όσο και cool. Γι’ αυτό και ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες, μικρές και μεγάλες. Δεν είναι τυχαίο που αποτελούν τις αγαπημένες επιλογές σημαντικών προσωπικοτήτων όπως ο Steve Jobs.


Τα top ανδρικά ζιβάγκο έχουν την υπογραφή PORTOBELLO’S
Πρόσθεσε μία πινελιά κλασικής κομψότητας στο winter look σου, επιλέγοντας τα αγαπημένα σου items από τα νέα ανδρικά πουλόβερ ζιβάγκο του Portobello’s. Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει μέσα από μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, υφασμάτων και γραμμών και απόλαυσέ το καθ’ όλη την διάρκεια του χειμώνα. Φυσικά, μην ξεχάσεις να δεις και όλα τα νέα κομμάτια της συλλογής A/W ‘21-‘22 σε μοντέρνες ζακέτες και ζεστά πλεκτά.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο: «Ανδρικά ζιβάγκο: Οι αγαπημένες μπλούζες του χειμώνα»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα του… στιλ σου στο νέο PORTOBELLO’S blog.