ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ & ΧΡΕΩΣΕΩΝ

 

Τι πρέπει να κάνω για να επιστρέψω κάτι;

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε κάτι που αποκτήσατε μέσω της ιστοσελίδας μας, η διαδικασία είναι εύκολη και απλή. Σας συνιστούμε αρχικά να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματά μας όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε άμεσα την αλλαγή. Τα ρούχα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση (να μην έχουν χρησιμοποιηθεί ή πλυθεί, με τις εσωτερικές τους ετικέτες & χωρίς διορθώσεις) και να συνοδεύονται με την απόδειξη αγοράς. Οι επιστροφές στο Portobellos.gr είναι πάντα δωρεάν και η προθεσμία επιστροφής είναι 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.

*Το ηλεκτρονικό κατάστημα Portobellos.gr δεν εξυπηρετεί αλλαγές προιόντων που αγοράστηκαν απο φυσικά καταστήματα.

Επιστροφή σε Φυσικό Κατάστημα

 

Προσέλθετε στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί με το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε μαζί με την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο για να μπορεί να πραγματοποιηθεί η επιστροφή. Όταν είστε στο κατάστημα, ο υπεύθυνος/η θα πραγματοποιήσει την επιστροφή και θα αλλάξει το προϊόν που επιστρέφετε ή θα σας εκδώσει πιστωτικό αγοράς.

Επιστροφή από την οικία σας

 

Οι αλλαγές(χρώματος-μεγέθους) και οι επιστροφές προιόντων στο Portobellos.gr είναι πάντα δωρεάν και η προθεσμία επιστροφής είναι 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Τα ρούχα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση (να μην έχουν χρησιμοποιηθεί ή πλυθεί, με τις εσωτερικές τους ετικέτες & χωρίς διορθώσεις) και να συνοδεύονται με την απόδειξη αγοράς.

Επιστροφή χρημάτων

 

Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, ακολουθήστε τις οδηγίες συμπλήρωσης στη φόρμα επιστροφής επιλέγωντας το πεδίο “Επιθυμώ Επιστροφή Χρημάτων”. Μόλις εγκρίνουμε την επιστροφή & η τράπεζά σας την επεξεργαστεί (το εκτιμώμενο χρονικό διάστημα διαφέρει ανάλογα με την τράπεζα. Εκτιμόμενος χρόνος 14 εργάσιμες ημέρες), θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό e-mail που θα σας πληροφορεί ότι σε λίγες ημέρες θα λάβετε στο λογαριασμό σας το αντίτιμο. Το ποσό που θα επιστραφεί στο λογαριασμό σας είναι η αξία των προϊόντων που πρόσφατα αγοράσατε και όχι τυχόν χρεώσεις για μεταφορά ή άλλα έξοδα.

*Απο την στιγμή της παράδοσης των προιόντων σας, έχετε δικαίωμα αίτησης επιστοφής χρημάτων, εως και 15 εργάσιμες μέρες.

Τι μπορώ να κάνω αν το προϊόν που παραλαμβάνω είναι ελαττωματικό;

 

Σε περίπτωση που, κατ’ εξαίρεση, έχετε παραλάβει ένα ελαττωματικό είδος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών +30 210 2524215 ή να μας στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση customer@portobellos.gr. Θα επιλύσουμε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.