shipping icon

pickup icon

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Άρθρο: ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΚΑΙ ΖΑΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.

ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΚΑΙ ΖΑΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.

ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΚΑΙ ΖΑΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.

Το καπιτονέ, είναι βαμβακερό –συνήθως- ύφασμα στο οποίο τα γαζιά ή οι πτυχώσεις σχηματίζουν διάφορα σχέδια όπως τετράγωνα ή ρόμβους. Το καπιτονέ είναι πολύ διαδεδομένο και στην ένδυση, το συναντάμε κυρίως σε πουλόβερ, cardigans μπουφάν και σακάκια.

Ένα καπιτονέ ρούχο είναι ιδιαίτερο, και μπορεί να δώσει ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα στην εμφάνισή μας. Φοριέται φθινόπωρο και χειμώνα, λόγω του σχεδίου και του όγκου του. Αυτός ο όγκος είναι που κάνει ένα καπιτονέ ρούχο να χρειάζεται προσοχή στην επιλογή του. Δηλαδή τι είδους ρούχο θα επιλέξουμε και σε τι χρώμα.

Η φετινή μας πρόταση είναι πουλόβερ με λουπέτο και φερμουάρ και cardigans επίσης με φερμουάρ. Θα τα βρείτε σε αρκετά χρώματα, γήινα για το φθινόπωρο και το χειμώνα, όπως το το πράσινο, το καμηλό και το μπεζ και φυσικά σε κλασικά όπως είναι το μπλε και το μαύρο.

  •  Ένα πουλόβερ ή μία ζακέτα καπιτονέ, θα αναδείξει την εμφάνισή σας.

Φορέστε το με κάθε casual look με jeans ή με chinos και με πουκάμισο. Με τη ζακέτα μπορείτε να φορέσετε και ζιβάγκο. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε smart εμφανίσεις, φορώντας ένα πουκάμισο, το καπιτονέ πουλόβερ και ένα σπορ σακάκι.
Το καπιτονέ έχει το προσόν να δείχνει πιο «καλό» λόγω της ιδιαιτερότητας της ύφανσης. Άρα μπορείτε να το προτιμήσετε με σακάκι πολύ περισσότερο από ένα χοντρό μάλλινο πουλόβερ.

Αν επιλέξετε να φορέσετε ένα καπιτονέ πουλόβερ ή cardigan, μην το φορέσετε μόνο με μπουφάν. Εκτός από ένα σακάκι όπως αναφέραμε παραπάνω, προτιμήστε να το φορέσετε και με ένα παλτό! Το λουπέτο δένει αρμονικά με τα πέτα ενός σακακιού ή ενός παλτό και δε θα φαίνεται «άδειος» ο λαιμός, όπως θα φαινόταν με ένα πουλόβερ με λαιμόκοψη.

Αν φοράτε σε καθημερινή βάση πουλόβερ και ζακέτες επειδή σας αρέσουν και σας βολεύουν, η επιλογή ενός καπιτονέ θα σας δώσει και ένα αποτέλεσμα με στυλ που θα κάνει «dress up» το casual look που θα επιλέξετε.
Πως να φορέσω το καπιτονέ πουλόβερ για ένα φθινοπωρινό look;
Η πρότασή μας είναι με ένα chinos βαμβακερό παντελόνι, πουκάμισο με rex κολάρο, πλεκτή γραβάτα, σπορ σακάκι και derby παπούτσια. Συνδυάστε τα γήινα χρώματα και τα μοτίβα και θα έχετε μία εμφάνιση αρμονική με την εποχή.



Πως να φορέσω το καπιτονέ cardigan για ένα χειμωνιάτικο look;
Η πρόταση είναι με κοτλέ παντελόνι, μάλλινο ζιβάγκο, παλτό και derby παπούτσια ή μποτάκια. Χρώματα όπως το μπλε, το σκούρο πράσινο, το μπορντό και το μαύρο θα σας δώσει ένα look με χειμωνιάτικο ύφος, κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Portobello’s και το e-shop, γνωρίστε τη νέα μας συλλογή και βρείτε τα καπιτονέ πουλόβερ και τις ζακέτες που σας αρέσουν, αλλά και όλη τη νέα μας συλλογή από τα υπόλοιπα ρούχα για να τα συνδυάσετε.