shipping icon

pickup icon

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Άρθρο: ΤΑ «ΠΡΕΠΕΙ» ΚΑΙ ΤΑ «ΜΗ» ΤΩΝ AFTER-WORK DRINKS…

ΤΑ «ΠΡΕΠΕΙ» ΚΑΙ ΤΑ «ΜΗ» ΤΩΝ AFTER-WORK DRINKS…

ΤΑ «ΠΡΕΠΕΙ» ΚΑΙ ΤΑ «ΜΗ» ΤΩΝ AFTER-WORK DRINKS…

ΠΡΕΠΕΙ να χαλαρώσεις – τώρα δεν είναι η ώρα να είσαι σφιγμένος, αλλά να δείξεις στους συνεργάτες σου ποιος είσαι, πραγματικά, εκτός γραφείου. Βγάλε τη γραβάτα και χαλάρωσε το πουκάμισο. Είσαι εδώ για να ξεφύγεις από τη δουλειά και όχι να κάνεις «υπερωρία».

ΜΗ νιώθεις πιεσμένος. Ο σκοπός είναι να περάσεις καλά, αλλά αν δεν το νιώθεις, δεν είσαι υποχρεωμένος να συμμετέχεις. Το ποτό και η κοινωνικοποίηση δεν είναι για όλους, οπότε να είσαι ο εαυτός σου και μην πιεστείς να γίνεις κάποιος άλλος.

ΠΡΕΠΕΙ να κεράσεις ένα γύρο! Με αυτό τον τρόπο θα γίνεις ο «ήρωας» του γραφείου. Άλλωστε, μία γύρα σφηνάκια ποτέ δεν έβλαψε κανέναν!

ΜΗΝ προσπαθήσεις να εντυπωσιάσεις τους συναδέλφους με την παραγγελία σου! Κάτι πολύ ακριβό ή πολύ ιδιαίτερο δεν σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο ή ότι θα λάβεις την αντίδραση που ελπίζεις!

ΜΗ γίνεις λιώμα! Απόλαυσέ το, πίνε αρκετό νερό και πάρε κάτι «για τη μέση» αν έχεις σκοπό να πιείς πάνω από 2 ποτά!

ΠΡΕΠΕΙ να διασκεδάσεις! Όχι, φυσικά εις βάρος των άλλων! Να είσαι ήρεμος, σε εγρήγορση και να φέρεσαι με σεβασμό στους άλλους, τους οποίους θα δεις και αύριο το πρωί στο γραφείο!

ΜΗΝ ξεχνάς ότι είναι καθημερινή και την επόμενη το πρωί δουλεύεις ξανά! Οπότε μην το παρακάνεις, αλλιώς θα είσαι «ζόμπι» στη δουλειά!

ΠΡΕΠΕΙ να θυμάσαι ότι πίνεις και στην περίπτωση που το παρακάνεις, πάρε ταξί, λεωφορείο, ή οποιοδήποτε μέσο, ΕΚΤΟΣ από το αυτοκίνητό σου!

Για αυτό, λοιπόν, πέρνα καλά, με ασφάλεια και φυσικά για να κλέψεις τις εντυπώσεις φόρεσε το SUMMER BUSINESS MEETING LOOK του PORTOBELLOS, που είναι ιδανικό από το πρωί στο γραφείο μέχρι το απογευματινό “to know us better”!