shipping icon

pickup icon

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Άρθρο: ΤΙ ΔΩΡΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΟΥ

ΤΙ ΔΩΡΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΟΥ

ΤΙ ΔΩΡΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΟΥ

Τι δώρο να πάρω στον διευθυντή μου; Γιορτές όπως οι ονομαστικές, των γενεθλίων, των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς είναι πάντα μία καλή ευκαιρία για να δείξεις την εκτίμησή σου στο μάνατζερ ή τον προϊστάμενο με τον οποίο διατηρείς μία άψογη επαγγελματική σχέση. Πες λοιπόν το διακριτικό σου «ευχαριστώ» στον άνθρωπο που πίστεψε σε σένα με ένα συμβολικό δώρο κύρους. Για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το κατάλληλο, συγκεντρώσαμε και σου προτείνουμε μερικές από τις top προτάσεις μας για την περίσταση.

Τι δώρο να πάρω στον διευθυντή μου; To PORTOBELLO’S προτείνει:

1. Κασκόλ, το ιδανικό ανδρικό δώρο για την περίοδο του χειμώνα

Τα κασκόλ βρίσκονται πάντα στο top της λίστας με τα πιο δημοφιλή ανδρικά δώρα, ειδικά κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και του χειμώνα. Οι λόγοι; Δε μας δυσκολεύουν ποτέ στην επιλογή τους, ενώ είναι πάντα χρήσιμα στον παραλήπτη τους. Αν επιλέξεις ένα τέτοιο δώρο για κείνον, προτίμησε ένα πρωτότυπο σχέδιο και χρώμα που σίγουρα δεν έχει.

Ανακάλυψε τη συλλογή του PORTOBELLO’S σε κασκόλ εδώ.

2. Πουκάμισο, η κλασική επιλογή δώρου για διευθυντή

Τα πουκάμισα δεν είναι τυχαία η top-of-mind επιλογή δώρου για κάθε άνδρα. Όλοι εξάλλου έχουν αδυναμία σε αυτά. Αν γνωρίζεις το νούμερό που φορά ο διευθυντής σου, έστω και κατά προσέγγιση, τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις το ιδανικό για κείνον, στο χρώμα και το σχέδιο που ταιριάζει στο στιλ και την ηλικία του.

Ανακάλυψε τη συλλογή του PORTOBELLO’S σε πουκάμισα εδώ.

3. Ανδρικό πορτοφόλι, το αξεσουάρ που του είναι απαραίτητο

Ένας επαγγελματίας θέλει να έχει τα πάντα τακτοποιημένα. Το αντρικό πορτοφόλι θα τον βοηθήσει να βάλει τα χρήματα και τις κάρτες που έχει πάντα μαζί του σε τάξη. Γι’ αυτό και αποτελεί πάντα μία καλή ιδέα για δώρο. Προτίμησε ένα από 100% δέρμα και με ποιοτικές ραφές που αντέχουν.

Ανακάλυψε τη συλλογή του PORTOBELLO’S σε πορτοφόλια εδώ.

+1. Γραβάτα, ένα κομψό δώρο για τον καλοντυμένο συνεργάτη σου.

Κάθε στέλεχος εταιρείας, ειδικά όταν είναι υψηλόβαθμο, θα χρειαστεί σίγουρα μία γραβάτα κάποια στιγμή. Τι καλύτερο λοιπόν από το να χαρίσεις στον διευθυντή σου μία φίνα πλεκτή ή μεταξωτή γραβάτα που θα κάνει την διαφορά στο επαγγελματικό ντύσιμό του. Προτίμησε σκούρα χρώματα και διακριτικά μοτίβα που μπορούν να συνδυαστούν με τα κουστούμια που φορά στο γραφείο.

Ανακάλυψε τη συλλογή του PORTOBELLO’S σε γραβάτες εδώ.

Ανακάλυψε περισσότερες ιδέες για δώρα στους συνεργάτες σου – και όχι μόνο
Το ανδρικό επαγγελματικό ντύσιμο πρέπει να εκπέμπει ποιότητα, κομψότητα και κύρος. Αυτή είναι και η φιλοσοφία του PORTOBELLO’S, του ελληνικού brand που από το 1975 δημιουργεί τις πιο premium επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ. Περιηγήσου online στη νέα γκάμα του στο www.portobellos.gr και βρες το ιδανικό δώρο, όχι μόνο για τον διευθυντή σου, αλλά και για κάθε άνδρα που φροντίζει το ντύσιμο και την εμφάνισή του τόσο στην δουλειά όσο και σε κάθε περίσταση της καθημερινότητάς του.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο: «Τι δώρο να πάρω στον διευθυντή μου»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα του… στιλ σου στο νέο PORTOBELLO’S blog.