shipping icon

pickup icon

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Άρθρο: 3 must-have παπούτσια για έναν άνδρα

3 must-have παπούτσια για έναν άνδρα

3 must-have παπούτσια για έναν άνδρα

Τα παπούτσια είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ανδρικής γκαρνταρόμπας. Κυριολεκτικά, ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να αναδείξει ή να καταστρέψει μία εμφάνιση. Σε μία γκαρνταρόμπα που δημιουργείται ή ανανεώνεται, ποια είναι αυτά που θα χρειαστεί ένας άνδρας για να έχει το μίνιμουμ των απαραίτητων παπουτσιών; 

  • ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ OXFORD.

Ένα Oxford ζευγάρι, είναι τα παπούτσια που χρειάζεστε για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σας, σε μαύρο χρώμα. Φορέστε τα σε κάθε επίσημη και formal business περίπτωση. Συνδυάστε τα με bleu noir κοστούμι, γκρι σκούρο, ακόμη και με το επίσημο μαύρο ένδυμά σας, το tuxedo. 

  • ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ DERBY.

Ένα derby ζευγάρι, είναι τα παπούτσια που χρειάζεστε καθημερινά για business και smart casual εμφανίσεις. Προτιμήστε ένα καφέ χρώμα, για να το φοράτε από το πρωί έως το απόγευμα. Επιλέξτε αν θα έχει διακόσμηση brogues, βρείτε τι σας αρέσει και ταιριάζει στο στυλ σας. Φορέστε το με τα παντελόνια σας, με blazer και με τα καθημερινά σας κοστούμια.

  •  ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ LOAFERS.

Τα loafers, είναι ο φίλος σας για κάθε casual outfit. Οι επιλογές που έχετε είναι πολλές. Πολλά χρώματα σε δέρμα ή suede, penny, tasseled, horse bit, driving shoes, οι επιλογές είναι πολλές. Φορέστε τα με κάθε casual εμφάνισή σας και με πολλούς συνδυασμούς και στυλ.

Αυτά είναι τα τρία ζευγάρια dress παπουτσιών που απαραίτητα πρέπει να έχει ένας άνδρας. Το σωστό παπούτσι για κάθε ντύσιμο είναι πολύ σημαντικό. Όπως και να τα διατηρούμε καθαρά, γυαλισμένα και σε καλή κατάσταση. Εξάλλου, ένα καλό ζευγάρι παπούτσια είναι μία επένδυση και θέλουμε αυτή η επένδυση να έχει αξία και διάρκεια και αυτό είναι κυριολεκτικά στο χέρι μας. Στις καλές βούρτσες, στα καλά βερνίκια, στα καλά καλαπόδια και ασφαλώς, όλα αυτά να τα χρησιμοποιούμε συχνά και με επιμέλεια.

Στα καταστήματα Portobello’s και το e-shop θα βρείτε τα παπούτσια που χρειάζεστε, αλλά και όλα τα απαραίτητα για τη φροντίδα τους, όπως καλαπόδια, βερνίκια, βούρτσες, αποσμητικά και ανατομικούς πάτους.