shipping icon

pickup icon

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Άρθρο: ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ & ΣΤΥΛ

ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ & ΣΤΥΛ

ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ & ΣΤΥΛ

Οι βερμούδες μας είναι δεδομένο πως μας συντροφεύουν κατά τη διάρκεια των διακοπών, αλλά στην πόλη; Πως μπορούμε να τις φοράμε -όταν οι περιστάσεις το επιτρέπουν και να έχουμε ένα σικ αποτέλεσμα;

Όπως σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στο ντύσιμό μας, έτσι και μία βερμούδα ανάλογα πως θα φορεθεί, θα παρουσιάζει και το ανάλογο αποτέλεσμα.

Καταρχάς, επιλέγουμε βερμούδα τύπου παντελονιού και όχι αθλητικά σορτς. Βαμβακερή ή λινή, με ρεβέρ ή χωρίς, κανονική ή cargo. Το μήκος της να φθάνει πάνω από το γόνατο. Όχι πιο κάτω γιατί θα θυμίζει άλλο είδος παντελονιού, ούτε πολύ πιο πάνω που θα θυμίζει σορτς από τα 80’s.

Συνδυάστε με πουκάμισο, polo ή t-shirt. Λινό ή βαμβακερό πουκάμισο με mao, buttoned down ή με μαλακό κολάρο, μέσα στη βερμούδα ή από έξω. Το ίδιο ισχύει και για τα πόλο και τα t-shirts, ανάλογα με το στυλ που θέλετε να παρουσιάσετε.

Φορέστε απαραιτήτως ζώνη, όπως άλλωστε θα κάνατε με ένα παντελόνι. Προτιμήστε υφασμάτινη ή πλεκτή για να ακολουθήσετε το casual του συνόλου. Παπούτσια suede loafers ή car shoes. Φορέστε άφοβα τον παναμά σας, βάλτε και ένα φουλαράκι στο λαιμό και έχετε έτοιμο ένα καλοκαιρινό σύνολο που είναι chic, αλλά και άνετο.

Πάρτε ιδέες και να θυμάστε πως είναι καλοκαίρι και είναι η κατάλληλη εποχή για να παίξετε με τα χρώματα στους συνδυασμούς!