shipping icon

pickup icon

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Άρθρο: ΑΝΔΡΙΚΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΜΕ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ 5 TOP TIPS

ΑΝΔΡΙΚΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΜΕ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ 5 TOP TIPS

ΑΝΔΡΙΚΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΜΕ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ 5 TOP TIPS

Ανδρικό ντύσιμο με πουκάμισο, η επιτομή του στιλ (σου). Από το πρωί στο γραφείο έως το βράδυ στην έξοδό σου, το πουκάμισο αποτελεί την ιδανική επιλογή για να είσαι κομψός, να νιώθεις άνετος και να κερδίζεις όλες τις εντυπώσεις. Ποια είναι όμως εκείνα τα πολύτιμα tips που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις ακόμα περισσότερο κάθε look σου με αυτό; Ανακάλυψέ τα μέσα από το κείμενο που ακολουθεί και έχει γραφτεί με βάση… την εμπειρία μας!

1. Διάλεξε πουκάμισο με βάση την εφαρμογή του

Το μέγεθος δεν είναι το μόνο που μετράει στην επιλογή του κατάλληλου πουκάμισου. Εξίσου σημαντική είναι και η εφαρμογή. Ποιος άλλωστε θέλει να φορά ένα πουκάμισο που δεν κολακεύει το σωματότυπό του; Οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές είναι το Classic Fit που προσφέρει μέγιστη άνεση, το Modern/Contemporary Fit που συνδυάζει ιδανικά άνεση με κομψότητα, καθώς και τα Slim Fit και Skinny Fit που ταιριάζουν σε πιο αδύνατους άνδρες.

2. Μάθε ποια πουκάμισα μπαίνουν μέσα από το παντελόνι

Πουκάμισο μέσα ή έξω από το παντελόνι; Εξαρτάται από το είδος του πουκάμισου, αλλά και το μήκος του. Τα casual πουκάμισα, όπως επίσης και τα polo μπλουζάκια, δε φοριούνται ποτέ μέσα από το παντελόνι. Τα μακριά όμως, με σχεδόν ίσιο τελείωμα, φοριούνται πάντα μέσα από αυτό.

3. Σήκωσε σωστά τα μανίκια, όταν πρέπει!

Όλοι χρειάζεται να σηκώνουμε μανίκια που και που. Ποιος ο λόγος όμως να τα τραβάμε ψηλά, διπλώνοντάς τα; Στην περίπτωση που χρειαστεί να σηκώσεις τα δικά σου, καλύτερα να εφαρμόσεις την τεχνική Master Sleeve Roll. Πρώτα δίπλωσε το μανίκι στα δύο πάνω από τον αγκώνα σου. Μετά, γύρισέ το μία φορά προς το κάτω κομμάτι, πάνω από το κουμπί.

4.Φρόντισε το πουκάμισό σου να είναι σιδερωμένο

Κομψό ανδρικό ντύσιμο με τσακίσεις στο πουκάμισο δε γίνεται. Αν λοιπόν δεν το φοράς πρώτη φορά, σου προτείνουμε να το βάλεις στη σιδερώστρα και να ξεκινήσεις το σίδερο πρώτα με το γιακά. Συνέχισε με ώμους, μανίκια, πλάτη και το μπροστινό του μέρος. Στο τέλος επανάλαβε το γιακά, καθώς είναι το πιο δύσκολο σημείο για να σιδερωθεί.

5.Ολοκλήρωσε το ανδρικό ντύσιμο με πουκάμισο φορώντας τα κατάλληλα αξεσουάρ

Δεν είναι το παντελόνι ή το τζιν που ολοκληρώνει μία εμφάνιση με πουκάμισο, αλλά τα αξεσουάρ του. Κάνε την δική σου fashion δήλωση, συνδυάζοντάς το casual πουκάμισό σου με μοντέρνες τιράντες σε παιχνιδιάρικα σχέδια. Αν πάλι φοράς πουκάμισο μέσα σε κουστούμι, ένα ζευγάρι μοντέρνα μανικετόκουμπα μαζί με μια classy γραβάτα θα το αναδείξουν ιδανικά.

Το ανδρικό ντύσιμο με πουκάμισο έχει την υπογραφή PORTOBELLO’S

Ανδρικό ντύσιμο με πουκάμισο σημαίνει στιλ, άνεση και κομψότητα. Στο PORTOBELLO’S θα ανακαλύψεις την κορυφαία premium συλλογή σε πουκάμισα που θα σε κερδίσουν αμέσως με τα σχέδια, τα χρώματα, την ποιότητα, αλλά και την τιμή τους. Βρες εκείνα που σου ταιριάζουν με μία σου επίσκεψη σε ένα από τα 10 καταστήματα PORTOBELLO’S σε όλη την Ελλάδα ή στο www.portobellos.gr

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο: «Ανδρικό ντύσιμο με πουκάμισο: 5 top tips»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα του… στιλ σου στο νέο PORTOBELLO’S blog.