shipping icon

pickup icon

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Άρθρο: ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ: ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ: ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ: ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Ανδρικό παντελόνι, το αναπόσπαστο ρούχο οποιουδήποτε ντυσίματός μας. Το φοράμε κάθε στιγμή και αυτό μας χαρίζει την άνεση που χρειαζόμαστε, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει το στυλ μας. Πώς όμως θα επιλέξεις το ιδανικό για τις ανάγκες σου; Ποια είναι τα tips που θα σε βοηθήσουν να το συνδυάσεις με τα κατάλληλα ρούχα από τη γκαρνταρόμπα σου; Μάθε τα πάντα γύρω από αυτό, μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα.

Ανδρικό παντελόνι: 6+1 tips για να κάνεις τη σωστή επιλογή

1. Επίλεξε παντελόνι με βάση το νούμερό σου

Το πρώτο σου βήμα για να επιλέξεις ένα ανδρικό παντελόνι που να σε κολακεύει, είναι να εντοπίσεις το μέγεθος που σου ταιριάζει. Ένα φαρδύ παντελόνι δεν αναδεικνύει σωστά τη σιλουέτα σου, ενώ ένα πολύ στενό δε θα σου προσφέρει την άνεση που χρειάζεσαι στις καθημερινές σου εμφανίσεις.

2. Σκούρο ή ανοιχτό χρώμα;

Σε γενικές γραμμές, τα σκουρόχρωμα παντελόνια τείνουν να αφαιρούν οπτικά πόντους από τη σιλουέτα σου, κάνοντάς σε να δείχνεις κομψός. Τα πιο ανοιχτόχρωμα ωστόσο αποτελούν μία in-fahsion επιλογή για την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου.

3. Βρες το στιλ που σου ταιριάζει

Το www.portobellos.gr είναι η πρώτη σου επιλογή για την αγορά ανδρικού παντελονιού. Εδώ θα βρεις μία κορυφαία γκάμα σε πλήθος στιλ, από casual έως επίσημα, χαλαρά και κομψά σε μοναδικά χρώματα. H collection μας περιλαμβάνει διάφορες γραμμές από cropped έως cargo που καλύπτουν κυριολεκτικά κάθε σιλουέτα.

4. Προτίμησε ανδρικό παντελόνι με ψηλές τσέπες

Οι πίσω τσέπες αποτελούν ένα από τα βασικά στοιχεία που θα πρέπει να ελέγξεις πριν από την αγορά νέου παντελονιού. Σε κάθε περίπτωση, προτίμησε παντελόνια με τσέπες που βρίσκονται ψηλά και όχι χαμηλά. Ο λόγος; Θα αναδείξουν καλύτερα τους γλουτούς σου, κάνοντας συνολικά το πίσω μέρος του σώματός σου να φαίνεται πιο σμιλεμένο και ανορθωμένο.

5. Απόφυγε παντελόνι με χαμηλό καβάλο, τσακίσεις ή σκισίματα

Το ιδανικό ανδρικό παντελόνι είναι mid-rise, δηλαδή στέκεται στη μέση, χωρίς να είναι ούτε πολύ ψηλό αλλά ούτε και χαμηλό. Απόφυγε επίσης παντελόνια με τσακίσεις ή σκισίματα καθώς παραπέμπουν σε στιλ περασμένων εποχών.

6. Διάβασε το ταμπελάκι του

Πόσες φορές αγόρασες ανδρικό παντελόνι, χωρίς πρώτα να έχεις ελέγξει από τι υλικά είναι φτιαγμένο; Την επόμενη φορά λοιπόν, σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στο ταμπελάκι του, έτσι ώστε να γνωρίζεις τι ακριβώς παίρνεις. Σε κάθε περίπτωση, σου προτείνουμε παντελόνια που συνδυάζουν βαμβάκι, πολυεστέρα και ελαστάνη, καθώς το μείγμα τους εγγυάται ένα αποτέλεσμα άνεσης και ποιότητας.

+1. Τι γίνεται όταν το ανδρικό παντελόνι χρειάζεται επιδιόρθωση;

Όταν αγοράζουμε ένα παντελόνι sur mesure, που δεν είναι δηλαδή ραμμένο στα μέτρα μας, ενδεχομένως να χρειαστεί περιορισμένες αλλαγές που μπορούν όμως να κάνουν τεράστια διαφορά στην εφαρμογή του. Γι’ αυτό στο Portobello’s σου προσφέρουμε εντελώς δωρεάν επιδιόρθωση σε οποιοδήποτε παντελόνι ή άλλο προϊόν αγοράσεις, χωρίς κανένα απολύτως κόστος επιβάρυνσης. Ανάμεσα στις εργασίες που καλύπτουμε, περιλαμβάνονται οι εξής:

Στένεμα μέσης παντελονιού

Μπαλώματα σε παντελόνι

Κόντεμα παντελονιού

Κόντεμα σε ρεβέρ

Στένεμα σε μπατζάκια.

Συνδύασε το ανδρικό παντελόνι με τα κατάλληλα ρούχα

1. Το casual ή επίσημο πουκάμισο

Το πουκάμισο είναι ο καλύτερος φίλος του ανδρικού παντελονιού. Ανάλογα λοιπόν με το παντελόνι σου, casual ή επίσημο, θα χρειαστείς και το αντίστοιχο που θα το πλαισιώσει.Μην ξεχάσεις να δώσεις προσοχή και στον τρόπο που το φοράς: ένα επίσημο μακρύ πουκάμισο φοριέται πάντα μέσα από το παντελόνι, ενώ ένα casual έξω από αυτό.

2. Το κομψό πουλόβερ

Ένα πουλόβερ μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα: από τζιν μέχρι παντελόνι κουστουμιού. Φοριέται επίσης πάνω από το πουκάμισό σου για να σου χαρίζει όλη τη ζεστασιά που χρειάζεσαι τις κρύες μέρες του χειμώνα.

3. Το μοντέρνο σακάκι

Αν θέλεις να ντυθείς λίγο πιο επίσημα, συνδύασε το παντελόνι σου με ένα μοντέρνο σακάκι από το Portobello’s. Είναι ιδανικό για τις χειμερινές σου εμφανίσεις, καθώς μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Μη διστάσεις να «μπλέξεις» χρώματα και υφές, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

4. Η δερμάτινη ή πλεκτή ζώνη

Η ζώνη αποτελεί ένα πολύτιμο αξεσουάρ ένδυσης για κάθε άνδρα. Για ένα πιο επίσημο αποτέλεσμα, προτίμησε δερμάτινη ζώνη. Για ένα πιο casual ντύσιμο, η πλεκτή ζώνη είναι η top επιλογή σου. Ανακάλυψε τις επιλογές σου μέσα από τη νέα συλλογή του Portobello’s.

5. Οι μακριές κάλτσες

Οι κάλτσες που θα επιλέξεις για να τις συνδυάσεις με το παντελόνι σου πρέπει πάντα να καλύπτουν το μέρος του ποδιού που εκτίθεται. Δώσε χαρακτήρα στο στιλ και στην ημέρα σου, επιλέγοντας μακριές κάλτσες που κάνουν την διαφορά με τα μοντέρνα σχέδιά τους.

+1. Τα δερμάτινα παπούτσια

Ένα ζευγάρι δερμάτινα παπούτσια θα ολοκληρώσει ιδανικά το σύνολό με το ανδρικό παντελόνι σου. Για κοστούμι, μπορείς να επιλέξεις ένα κλασικό ζευγάρι από δερμάτινα με κορδόνι. Για ένα πιο casual αποτέλεσμα, προτίμησε δερμάτινα sneakers. Όλες μας οι προτάσεις είναι σχεδιασμένες με τη χαρακτηριστική αισθητική και ποιότητα που μας διακρίνει, πάντα από γνήσια δέρματα.

Το ανδρικό παντελόνι έχει την υπογραφή Portobello’s

Αναζητάς το ιδανικό παντελόνι για κάθε σου εμφάνιση; Ανακάλυψε τη νέα συλλογή από παντελόνια του Portobello’s και επίλεξε αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και τη φετινή σεζόν. Σε μας θα βρεις από παντελόνια κουστουμιού για το γραφείο, χαλαρά τσίνο για το σαββατοκύριακο, έως και κλασικά παντελόνια σε διάφορες αποχρώσεις, χρώματα και εφαρμογές. Είμαστε σίγουροι ότι το ιταλικής έμπνευσης design τους σε συνδυασμό με την απαράμιλλη ποιότητά τους θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Ολοκλήρωσε λοιπόν τις αγορές σου με μια σου επίσκεψη στο κοντινότερό σου κατάστημα Portobello’s σε όλη την Ελλάδα ή στο www.portobellos.gr. Επίσης μην ξεχνάς πως με κάθε online αγορά σου, τα μεταφορικά είναι εντελώς δωρεάν.

Τηλέφωνο υποστήριξης & παραγγελιών: 2102524215 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 – 15:00)

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο: «Ανδρικό παντελόνι: Κάνε την ιδανική επιλογή»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα του… στιλ σου στο νέο PORTOBELLO’S blog.