shipping icon

pickup icon

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Άρθρο: ΑΝΔΡΙΚΟ BUSINESS CASUAL ΝΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙΣ

ΑΝΔΡΙΚΟ BUSINESS CASUAL ΝΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙΣ

ΑΝΔΡΙΚΟ BUSINESS CASUAL ΝΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙΣ

Ανδρικό business casual ντύσιμο, η χρυσή τομή μεταξύ κομψότητας και άνεσης. Μαζί με την εποχή και την καθημερινότητά μας, αλλάζει και ο τρόπος που ντυνόμαστε τόσο γενικά, όσο και στην δουλειά μας. Σταδιακά, όλο και περισσότερες εταιρείες αρχίζουν να χαλαρώνουν το dress code τους, υιοθετώντας ένα πιο άνετο smart casual look έναντι του αυστηρού formal. Ένα τέτοιο outfit σου αφαιρεί το άγχος των άψογων στιλιζαρισμένων εμφανίσεων με κουστούμι, επιτρέποντάς σου να φοράς και να απολαμβάνεις την άνεση των αγαπημένων σου καθημερινών ρούχων.

Ανδρικό business casual ντύσιμο: Αυτά είναι τα key itemsτου

Το business casual στιλ στο ανδρικό ντύσιμο αναφέρεται σε μια πιο χαλαρή εταιρική ενδυμασία που μπορεί να φορεθεί και σε πολλές περιστάσεις εκτός δουλειάς, όπως μία βραδινή έξοδος ή μία επίσημη εκδήλωση. Σε αντίθεση με το τυπικό business στιλ, αποκλείει κουστούμια και γραβάτες. Ανάμεσα στα key items του περιλαμβάνονται τα εξής:

Μοντέρνο σακάκι

Το πιο βασικό item του ανδρικού business casual ντυσίματος είναι το σακάκι! Πάντα υπάρχει χώρος στη ντουλάπα σου για ένα μοντέρνο και ποιοτικό κομμάτι που θα κάνει την διαφορά. Είτε ψάχνεις το κατάλληλο για την δουλειά σου, είτε το ιδανικό που θα ολοκληρώσει ένα επίσημο look, θα το βρεις μέσα από τη νέα συλλογή του PORTOBELLO'S.

Πουκάμισο με μοτίβα

Ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου με απαραίτητα πουκάμισα σε casual στιλ. Ένα μοντέρνο ανδρικό πουκάμισο με μοτίβα, φτιαγμένο από 100% βαμβάκι και με την ποιότητα του PORTOBELLO’S, αποτελεί την top επιλογή για το business casual look σου.

Πλεκτό ή σενίλ πουλόβερ

Τους χειμερινούς μήνες μπορείς να κάνεις layering με το κατάλληλο πλεκτό πουλόβερ. Ιδανικά, προτίμησε ένα πουλόβερ τύπου luppeto με φερμουάρ, για να το ανοίγεις και να το βγάζεις εξαιρετικά εύκολα όταν ζεσταίνεσαι. Μπορείς επίσης να επιλέξεις μία μπλούζα ή ένα πουλόβερ από σενίλ ύφασμα που αποτελεί τελευταίο trend.

Τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι

Το ιδανικό παντελόνι για το business casual ανδρικό ντύσιμο είναι το υφασμάτινο ή το chinos σε μοντέρνα ή slim γραμμή. Αρκετοί από εμάς ωστόσο προτιμούν και το τζιν. Σε μία τέτοια περίπτωση, προτίμησε ένα τζιν που δείχνει πιο επίσημο, χάρη στις σκούρες αποχρώσεις και την ίσια γραμμή του.

Δερμάτινα ή suede παπούτσια

Ολοκλήρωσε το business casual ανδρικό ντύσιμό σου με τα κατάλληλα δερμάτινα παπούτσια. Φυσικά, μπορείς να φορέσεις και τα δερμάτινα παπούτσια τύπου oxford με τα οποία θα συμπλήρωνες και ένα business look style με το κουστούμι σου. Για ένα πιο casual αποτέλεσμα ωστόσο, σου προτείνουμε sneakers ή μποτάκια.

Το business casual ανδρικό ντύσιμο έχει την υπογραφή PORTOBELLO’S

Business casual ανδρικό ντύσιμο σημαίνει κομψό, επαγγελματικό, αλλά και άνετο ντύσιμο την ίδια στιγμή. Στο PORTOBELLO’S θα ανακαλύψεις την κορυφαία premium συλλογή σε ρούχα και υποδήματα που θα υποστηρίξουν άριστα κάθε σου επαγγελματικό outfit, κάνοντας την διαφορά με το στιλ και την ποιότητά τους. Βρες τα ιδανικά για σένα με μία σου επίσκεψη σε ένα από τα 11 καταστήματα PORTOBELLO’S σε όλη την Ελλάδα ή στο www.portobellos.gr

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο: «Ανδρικό business casual ντύσιμο και πώς να το απογειώσεις;»; Διάβασε περισσότερα κείμενα του… στιλ σου στο νέο PORTOBELLO’S blog.