shipping icon

pickup icon

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Άρθρο: ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΠΟΡ ΝΤΥΣΙΜΟ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΠΟΡ ΝΤΥΣΙΜΟ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΠΟΡ ΝΤΥΣΙΜΟ

Ανδρικό σπορ ντύσιμο, το στιλ που καθιερώθηκε στις αρχές τις δεκαετίας του ‘50 και έκτοτε παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα μας. Ο λόγος; Αναδεικνύει μία πιο ανάλαφρη, χαλαρή και casual πλευρά του εαυτού μας, χωρίς όμως να υστερεί σε κομψότητα. Ποια είναι όμως τα πιο χαρακτηριστικά items του που αξίζουν να προστεθούν στη γκαρνταρόμπα σου; Ανακάλυψέ τα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα!

1. Το essential τζιν παντελόνι

Αποτελεί ένα από τα βασικά κομμάτια της σπορ και casual ένδυσης από τις αρχές του 1950. Ένα τζιν παντελόνι μπορεί να γίνει η βάση για ένα άνετο και ανεπιτήδευτα κομψό look. Πολύ σημαντική για ένα άρτιο αποτέλεσμα είναι η εφαρμογή του. Για ένα σπορ και ταυτόχρονα classy ντύσιμο προτίμησε ένα τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή και σκούρα απόχρωση.

2. Το elegant παντελόνι chinos

Πρόκειται για ένα versatile item, το οποίο μπορεί να υποστηρίξει επάξια το ανδρικό σπορ ντύσιμο. Επίλεξε χρώματα όπως το χακί, το navy blue και το μπεζ, που προσφέρουν τη δυνατότητα πολλών συνδυασμών. Για ένα πιο καθημερινό look τους χειμερινούς μήνες, συνδύασε το με ένα πουλόβερ, ή ένα ζιβάγκο.

3. Το πουκάμισο των σπορ εμφανίσεών σου

Όποιο ντύσιμο κι αν επιλέξεις, το πουκάμισο αποτελεί πάντοτε μία κλασική και ταυτόχρονα safe επιλογή. Για μια πιο χαλαρή εμφάνιση, γύρισε λίγο τα μανίκια. Επιπλέον, τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες, συνδύασε το με ένα δερμάτινο jacket, ή προτίμησε ένα τζιν παντελόνι, ένα πουλόβερ και ένα blazer.

4. Το πανωφόρι που θα σε κρατήσει ζεστό


Προτιμάς τα δερμάτινο jackets, τα παλτό ή τα μπουφάν; Το πανωφόρι είναι το πρώτο που προσέχει κανείς σε μια εμφάνιση και το ανδρικό σπορ ντύσιμο δεν αποτελεί εξαίρεση. Στο PORTOBELLO’S θα βρεις μια μεγάλη συλλογή από πανωφόρια, ώστε να βρεις αυτό που ψάχνεις.

5. Τα άνετα και κομψά παπούτσια σου

Ο #1 σκοπός του ανδρικού σπορ ντυσίματος είναι να νιώθεις άνετος και ταυτόχρονα κομψός με τα ρούχα που φοράς. Η δε άνεση στην καθημερινότητά σου ξεκινά από τα παπούτσια. Γι’ αυτό προτίμησε ποιοτικά δερμάτινα sneakers ή μποτάκια που θα αναδείξουν το στιλ σου, αλλά και θα τραβήξουν τα βλέμματα όσων σε παρατηρούν.

6. Τα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν το ανδρικό σπορ ντύσιμό σου

Τα αξεσουάρ είναι τα στοιχεία που θα ολοκληρώσουν ιδανικά το σύνολο, αναδεικνύοντας ξεχωριστές πτυχές της προσωπικότητάς σου. Μείνε συνεπής στα αξεσουάρ με τα οποία νιώθεις ασφαλής, όπως ένα κασκόλ, ή τόλμησε να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, όπως μία τραγιάσκα.

Το ανδρικό σπορ ντύσιμο έχει την υπογραφή PORTOBELLO’S
Αν αναζητάς τα πιο premium & μοντέρνα items για το καθημερινό ανδρικό σπορ ντύσιμό σου, τότε θα τα βρεις στο PORTOBELLO’S. Επίλεξε αυτά που σου ταιριάζουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, υφασμάτων και γραμμών και απόλαυσέ τα φορώντας τα. Ολοκλήρωσε τις αγορές σου online με δωρεάν μεταφορικά σε όλα μας τα προϊόντα.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο: Ανδρικό σπορ ντύσιμο και τα «μυστικά» του; Διάβασε περισσότερα κείμενα του… στιλ σου στο νέο PORTOBELLO’S blog.