shipping icon

pickup icon

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Άρθρο: POLO SHIRTS: ΠΩΣ ΤΑ ΦΟΡΑΜΕ, DO’S AND DON’TS

portobello's summer 2023 collection

POLO SHIRTS: ΠΩΣ ΤΑ ΦΟΡΑΜΕ, DO’S AND DON’TS

Τo polo shirt είναι το μπλουζάκι του καλοκαιριού! Θυμίζει ζέστη, θάλασσα, χαλάρωση, διακοπές, σκάφος, όλα όσα απολαμβάνουμε κατά τους θερινούς μήνες. Μόλις ανέβει η θερμοκρασία, κατεβαίνουν τα αγαπημένα μας μπλουζάκια!

Η ιστορία του ρούχου είναι γνωστή. Σχεδιασμένο από τον τεννίστα Jean Rene Lacoste τον γνωστό Crocodile των γηπέδων. Τώρα λοιπόν το καλοκαίρι το Polo έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και επάξια θα στολίσει για τους επόμενους μήνες κάθε casual εμφάνισή μας.

Ένα Polo δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα πουκάμισο, αλλά αποτελεί μία εναλλακτική λύση, πολύ καλύτερη από ένα απλό t-shirt.

Πώς τα φοράμε:

Συνδυάζουμε με jeans ή chinos παντελόνια και με τις βερμούδες σας. Παίξτε με τα χρώματα και κάντε πολλούς συνδυασμούς. Στα παπούτσια και ανάλογα το παντελόνι επιλέξτε μεταξύ boat shoes, loafers, sneakers ή εσπαντρίγιες. Για τα δροσερά βράδια ρίξτε ένα ελαφρύ πουλόβερ στους ώμους. Ένα Polo και εφόσον δεν είναι αθλητικό μπορείτε να φορέσετε και με ένα blazer.

Τα DO’S:

  • Να έχουμε τουλάχιστον ένα κουμπί κουμπωμένο. Ένα ή δύο κουμπιά είναι απαραίτητο να είναι κουμπωμένα για να στρώνει σωστά.
  • Επιλέξτε ελεύθερα αν θέλετε να το έχετε μέσα ή έξω από το παντελόνι. Ανάλογα με την περίσταση ένα Polo μπορεί να φορεθεί και με τους δύο τρόπους. Ενώ από έξω είναι πιο casual, από μέσα μας δίνει μια λιγότερο «χύμα» εμφάνιση.
  • Ξεκινήστε να δημιουργείτε μία μικρή συλλογή με βασικά χρώματα. Με μπλε, λευκό ή κόκκινο δεν μπορεί να πάει κάτι στραβά στους συνδυασμούς.
  • Διευρύνετε τη συλλογή σας με διάφορα χρώματα! Στα καταστήματα Portobello’s θα βρείτε μεγάλη συλλογή από polo σε design και χρώματα!

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα νέα μας πλεκτά polos που μπορούν να φορθούν άνετα με τα καλοκαιρινά σας σακάκια.

Tα DON’TS;

  • Μη φοράτε εσωτερικό μπλουζάκι. Ένα φανελάκι θα δώσει όγκο από μέσα και δε θα στρώνει σωστά το Polo. Έτσι κι αλλιώς δε θα φοράγατε δύο μπλουζάκια μαζί.
  • Μη σηκώνετε το γιακά! Αν μπείτε στον πειρασμό να σηκώσετε το γιακά και να βγείτε στους δρόμους, ξανασκεφθείτε το!
  • Μη φοράτε αθλητικά polo. Τα polo για αθλήματα όπως το γκολφ ή το τένις είναι κατασκευασμένα από συνθετικά υλικά και σχεδιασμένα για να διευκολύνουν τις κινήσεις. Είναι υπέροχα για τα γήπεδα, αλλά δεν πρέπει να φοριούνται έξω από αυτά.