shipping icon

pickup icon

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Άρθρο: ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ CASUAL ΠΕΡΙΣΤΑση

ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ CASUAL ΠΕΡΙΣΤΑση

ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ CASUAL ΠΕΡΙΣΤΑση

Επειδή ένα κουστούμι θεωρείται «επίσημο» ένδυμα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για γάμους, βαφτίσεις ή μεγάλα events στο γραφείο ή την εταιρεία. Το μόνο όριο στο πώς να φορέσεις μοντέρνα ένα κουστούμι είναι ο ενθουσιασμός σου για πειραματισμούς.

Ο πρώτος κανόνας ντυσίματος με κουστούμι είναι να θυμάσαι ότι δεν είναι ένα μονοκόμματο και αδιάσπαστο ρούχο. Φαντάσου το κουστούμι σου σαν δύο ξεχωριστά κομμάτια (σακάκι-παντελόνι ), που μπορούν να φορεθούν ανεξάρτητα και να φαίνονται όμορφα. Εάν έχεις πετύχει την εφαρμογή, μπορείς να τα συνδυάσεις και να τα ταιριάξεις με κάθε είδους άλλα ρόυχα και αξεσουάρ που υπάρχουν στην ντουλάπα σου.

Αφού αποδεχτείς αυτή την αλλαγή, είσαι έτοιμος να φορέσεις το κουστούμι σου, με την ίδια ευκολία που φοράς το αγαπημένο σου τζιν.

Smart - Smart Casual

Η λέξη-κλειδί που πρέπει να θυμάσαι εδώ είναι "relaxed". Προσπάθησε να αποφύγεις στερεότυπα που σχετίζονται με την ένδυση στο γραφείο, όπως καλές γραβάτες και αξεσουάρ. Ο ευκολότερος τρόπος για να κάνεις ένα κουστούμι να φαίνεται χαλαρό αλλά και κομψό είναι να το συνδυάσεις με αντίστοιχα αντικείμενα, όπως :

Πλεκτό

Για τους κρύους μήνες του χειμώνα, άλλαξε το πουκάμισο και τη γραβάτα σου με ένα ζιβάγκο. Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε πλεκτό πουλόβερ και φόρεσέ το μόνο του ή πάνω από το πουκάμισο και τη γραβάτα, αν θες να διατηρήσεις μια πιο formal εμφάνιση. Αυτή είναι μεγάλη ευκαιρία για να δημιουργήσεις ενδιαφέροντες συνδυασμούς υφής και χρωμάτων. Βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει ελαφριά πλεκτά αν δεν θες να καταστρέψεις τη λεπτή σιλουέτα του κουστουμιού σου. Κράτα το χρωματικά ουδέτερο, εάν θες να διατηρήσεις πιο formal στυλ και πρόσθεσε πιο έντονα χρώματα ή μοτίβα, εάν θες να αναδείξεις περισσότερο την  προσωπικότητα σου.

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ

κόμα κι αν έχεις εμμονή με το κλασικό πουκάμισο, μπορείς να ντυθείς πιο casual! Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεφορτωθείς τις επίσημες «διακοσμήσεις» (γραβάτα, μαντήλι, ζώνη). Ένα ενδιαφέρον κόσμημα ή ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου προσθέτει άλλο ύφος στο ντύσιμο. Επίσης υπάρχουν ευκαιρίες να πειραματιστείς με το ίδιο το πουκάμισο. Επίλεξε κάτι με πιο τολμηρό μοτίβο ή χρώμα, ακόμα και με άλλο ύφασμα (π.χ. τζίν).


Το ντύσιμο με κοστούμι γίνεται ακόμη ευκολότερο εάν το συνδυάσεις με ένα t-shirt. Θα πρέπει ήδη να έχεις μια αξιόπιστη επιλογή βασικών t-shirt στο οπλοστάσιό σου! Τα ουδέτερα-γήινα χρώματα είναι μια απλή και ασφαλής επιλογή. Παρ' όλα αυτά τόλμησε να ταιριάξεις πιο απροσδόκητους συνδυασμούς χρωμάτων για αντίθεση, ή μπλουζάκια με πολυτελή γραφικά προκειμένου να ξεχωρίσεις. Αν βρίσκεσαι στο επίπεδο του casual t-shirt, μπορείς επίσης να δώσεις στυλ στο look σου, προσθέτοντας «ποιοτικά» επιλεγμένα αξεσουάρ (π.χ μαντήλι).

Επισκέψου ένα από τα 10 καταστήματα Prortobello’s και ανακάλυψε από κοντά όλη την συλλογή μας. Θα είμαστε στην διάθεσή σου για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το σχέδιο που θα αναδείξει το στυλ και την προσωπικότητά σου και φυσικά να σου προτείνουμε διάφορους συνδυασμούς για μια ολοκληρωμένη στιλιστική εικόνα!