shipping icon

pickup icon

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Άρθρο: SHOPPING: Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ

SHOPPING: Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ

SHOPPING: Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ

Το shopping για μεγάλη μερίδα ανδρών είναι μία δύσκολη διαδικασία, την οποία δεν απολαμβάνουν καθόλου και το θεωρούν αναγκαίο κακό. Πολλοί δε γνωρίζουν τι ακριβώς θέλουν, που θα το βρουν, πως θα το συνδυάσουν, τι μέγεθος φορούν κτλ. Μερικές φορές αυτό που αγοράζουν καταλήγει να μένει στη ντουλάπα, γιατί τελικά δεν αρέσει ο τρόπος που «κάθεται» ή φαίνεται. Εν ολίγοις, οι αγορές για ρούχα μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση ή να είναι μία απογοητευτική διαδικασία. Αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Υπάρχει τρόπος να έχετε σαφή ιδέα για το τι να αγοράσετε ακολουθώντας τον παρακάτω κανόνα.



ΕΦΑΡΜΟΓΗ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΣΤΥΛ
Αυτός είναι ο κανόνας των τριών που πρέπει να έχουμε υπ’ όψιν μας όταν θέλουμε να αγοράσουμε κάποιο ρούχο και με αυτή τη σειρά πρέπει να το εξετάζουμε πριν καταλήξει στα χέρια μας.

1. ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

Η εφαρμογή ενός ρούχου πάνω μας είναι το πιο σημαντικό από όλα. Τι και αν είναι εξαιρετικής ποιότητας; Ή είναι ότι πιο μοντέρνο κυκλοφορεί στην αγορά; Αν δεν είναι στο νούμερο μας θα δείχνει ξένο πάνω μας. Άρα θα καταστραφεί όλη η εμφάνισή μας και θα έχουμε ξοδέψει χρήματα σε κάτι που τελικά θα μας είναι άχρηστο. Μεγάλη προσοχή λοιπόν σε νούμερα και μήκη. Στα καταστήματα Portobello’s το εξιδεικευμένο προσωπικό μας γνωρίζει ακριβώς ποιο νούμερο πρέπει να σας δώσει να δοκιμάσετε και αν χρειαστούν τυχόν προσαρμογές – όπως είναι το στένεμα, το κόντεμα κτλ.- οι μετρήσεις θα είναι ακριβείς. Το ραφείο μας θα κάνει αυτές τις προσαρμογές και θα αποκτήσετε ένα ρούχο που θα είναι κυριολεκτικά στα μέτρα σας.

2. ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

Δεύτερο κριτήριο είναι η ποιότητα του ρούχου. Πολύ σημαντικό είναι να γνωρίζετε το ύφασμα, γιατί αυτό κυρίως προσδιορίζει την ποιότητα. Διαβάστε την εσωτερική ετικέτα που περιγράφει ακριβώς από τι είναι φτιαγμένο το ρούχο. Αυτό θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε τι ακριβώς αγοράζετε. Στα καταστήματα Portobello’s θα βρείτε ρούχα από υφάσματα υψηλής ποιότητας. Τα υφάσματά μας είναι από όλες τις γνωστές εταιρείες της Ιταλίας (μπορείτε να δείτε αναλυτικό άρθρο εδώ).

3. ΣΤΥΛ.

Το στυλ είναι κάτι πολύ προσωπικό. Αφορά στο γούστο σας και την εικόνα που θέλετε να παρουσιάσετε. Εάν κάτι σας ταιριάζει και είναι εξαιρετικής ποιότητας, αλλά δεν σας δίνει την εμφάνιση που θέλετε, τότε δεν είναι μια καλή αγορά. Επιλέξτε ρούχα που είναι του γούστου σας και ταιριάζουν με την εμφάνιση, αλλά και την υπόλοιπη γκαρνταρόμπα σας. Είναι πολύ σημαντικό η εμφάνισή σας και τα ρούχα που φοράτε να είναι εσείς. Στο Portobello’s θα βρείτε το στυλ που σας ταιριάζει, καθώς οι συλλογές μας κινούνται σε ένα ευρύ φάσμα από το πιο κλασικό έως το πιο μοντέρνο. Το προσωπικό μας θα σας κάνει προτάσεις σε ρούχα και συνδυασμούς, θα σας βοηθήσει να δείτε την εικόνα σας και να αποφασίσετε τι σας ταιριάζει.

Το shopping και η ανανέωση ή το «χτίσιμο» μιας γκαρνταρόμπας είναι μία ευχάριστη διαδικασία και ο παραπάνω κανόνας θα σας βοηθήσει όταν επισκεφθείτε ένα κατάστημά μας, σε συνδυασμό με τη βοήθεια που θα σας προσφέρει το εξιδεικευμένο προσωπικό μας.