shipping icon

pickup icon

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Άρθρο: ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ BLAZER

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ BLAZER

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ BLAZER

Θα αναρωτηθείτε: και το φθινόπωρο Blazer; Κάθε εποχή blazer, είναι η απάντησή μας, αφού είναι από τα πλέον αγαπημένα ενδύματα των ανδρών, αλλά και μπαλαντέρ αφού ταιριάζει με σχεδόν όλα τα ρούχα και δίνει λύσεις και πολλές καλές εμφανίσεις.
Δε θα σας πούμε ναυτικές ιστορίες από τα παλιά για το Blazer, η ιστορία του είναι λίγο-πολύ γνωστή. Απλώς θα το προσαρμόσουμε στην εποχή, το αγαπημένο μας Φθινόπωρο που άφοβα πλέον μπορούμε να το φορέσουμε, χωρίς να νομίζουμε πως θα ζεσταθούμε.
Θα σας προτείνουμε δύο χρήσεις του Blazer που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση του «τώρα τι φοράμε».


Semi-formal / Business dress:

 

Παραδοσιακά το semi-formal και το business dress, απαιτεί σκούρο κοστούμι. Αν όμως η εκδήλωση που πρέπει να παραβρεθείτε δεν είναι βράδυ, μπορείτε να επιλέξετε να φορέσετε ένα Blazer. Επίσης σε εκδηλώσεις κάποιου Club που μπορεί να είσθε μέλος, αλλά και σε επαγγελματικές εκδηλώσεις, επίσης μπορείτε να το επιλέξετε. Στον επαγγελματικό σας χώρο, μπορείτε να μη φορέσετε το εταιρικό σας κοστούμι, αλλά να το αντικαταστήσετε με το blazer.
Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις οι συνδυασμοί είναι συγκεκριμένοι. Το κλασικό blazer σε navy blue με μεταλλικά κουμπιά, συνδυάζεται με μπεζ ή γκρι παντελόνι, όχι σε σκούρα απόχρωση το γκρι. Έτσι κάνει αντίθεση, αλλά και δένει γλυκά με το μπλε του σακακιού. Εξάλλου, ένα σκούρο γκρι παντελόνι με μπλε σακάκι θα ήταν ένας αρκετά «σκληρός» συνδυασμός. Μπεζ ή γκρι ανοιχτό παντελόνι λοιπόν, με ριγέ ή μονόχρωμο πουκάμισο που -κατά προτίμηση- θα έχει rex κολάρο. Φοράμε γραβάτα, η πιο κλασική με το blazer είναι μία club γραβάτα, αλλά όχι απαραίτητα και φυσικά δεν παραλείπουμε να φορέσουμε μία ποσέτ. Αν και η club γραβάτα είναι η πιο ταιριαστή με το blazer, θα πρoτείναμε και μία πλεκτή. Φορέστε τα καφέ σας derbies ή τα loafers σας, ό,τι πιο ταιριαστό παπούτσι για αυτήν την εμφάνιση.


Smart casual:

Συνδυασμός blazer και denim. Δύο τόσο αντίθετα (ως προς την αρχική τους χρήση) ενδύματα, αλλά τόσο ταιριαστά όταν τα βλέπεις μαζί. Επιλέξτε όποια απόχρωση σε blue jeans επιθυμείτε, αρκεί να μην έχει μέσα μαύρο. Φορέστε όποιο πουκάμισο σας αρέσει, αλλά με rex γιακά και στολίστε με μία ποσέτ. Παραλείψτε τη γραβάτα, και φορέστε ένα φουλάρι. Παπούτσια πάντα καφέ, είναι μία καλή περίπτωση να αναδείξετε τα monks ή τα loafers σας. Παίξτε πιο άνετα με τα χρώματα του πουκαμίσου, της ποσέτ και του φουλαριού και δώστε έναν πιο ανάλαφρο τόνο στην εμφάνισή σας.
Ο συνδυασμός blazer με jeans, είναι ένας έξυπνος συνδυασμός, αφού είναι για όλες σχεδόν τις ώρες. Το τζιν σας δίνει casual ύφος και την ίδια στιγμή το blazer αποτρέπει την εμφάνισή σας από το να δείχνει πρόχειρη.

Blazer λοιπόν για κάθε εποχή και εμφάνιση!