shipping icon

pickup icon

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Άρθρο: WELCOME DECEMBER ΜΕ PREMIUM ΔΩΡΑ!

WELCOME DECEMBER ΜΕ PREMIUM ΔΩΡΑ!

WELCOME DECEMBER ΜΕ PREMIUM ΔΩΡΑ!

 

Καλωσορίζουμε το Δεκέμβριο τον πιο αγαπημένο και εορταστικό μήνα του χρόνου! Καθώς μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά οι ημέρες είναι ιδιαιτέρως εορταστικές, αφού υπάρχουν πολλές ονομαστικές γιορτές και εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

  • Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Portobellos και το e-shop www.portobellos.gr και βρείτε premium δώρα σε τιμές έως €80!

Γραβάτα και ποσέτ.

Μία γραβάτα και μία ποσέτ είναι το απόλυτο δώρο για έναν άνδρα, αφού οι γραβάτες αποτελούν μία συλλογή που δεν είναι ποτέ αρκετά μεγάλη!

Συμπληρώστε και με μία ποσέτ που είναι –μαζί με τη γραβάτα- αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισης!

Μανικετόκουμπα και tie bar.

Τα μανικετόκουμπα είναι τα κοσμήματα που είναι απαραίτητα στην ανδρική εμφάνιση. Θα τα βρείτε σε πολλά σχέδια που θα εντυπωσιάσουν τον παραλήπτη του δώρου.

Μαζί με ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα κάντε δώρο και ένα tie bar σαν σετ.

Πουκάμισα σπορ και dress.

Μία μεγάλη συλλογή από σπορ πουκάμισα σε πολλά χρώματα, μονόχρωμα ή καρό. Άκρως χειμωνιάτικα και απαραίτητα για την εποχή τα φανελένια πουκάμισα για ζεστές και casual εμφανίσεις και με τα χαρακτηριστικά κουμπάκια στο γιακά.

Αν ο παραλήπτης του δώρου δεν είναι τόσο casual, επιλέξτε ένα πουκάμισο με rex γιακά για να συνοδεύει τα σακάκια, τα κοστούμια και τις γραβάτες του. Θα βρείτε στη συλλογή μας πολλά χρώματα και είναι σίγουρο πως θα το φορέσει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ή στις βραδινές εορταστικές εξόδους.

Πλεκτά πουλόβερ και ζακέτες.

Ένα πλεκτό πουλόβερ ή ζακέτα από βαμβάκι, μαλλί, merinos και cashmere είναι πάντα ένα πολύ καλό δώρο που θα εκτιμηθεί από τον παραλήπτη!

Επιλέξτε ζακέτες με φερμουάρ, ακόμη και με κουκούλα, σε χρώματα και σχέδια δεν περνούν απαρατήρητα.

Αν πάλι θέλετε πουλόβερ, μία μεγάλη συλλογή από όλα τα στυλ και τα χρώματα σας περιμένει για να επιλέξετε το δώρο που θέλετε. Με λουπέτο, λαιμόκοψη, ζιβάγκο ή με V neck, ένα πλεκτό είναι ένα δώρο κατάλληλο για αυτές τις ημέρες.

Κασκόλ, γάντια και καπέλα.

Στα αγαπημένα αξεσουάρ του χειμώνα συμπεριλαμβάνονται τα κασκόλ, τα γάντια και τα καπέλα.

Φτιάξτε ένα ολοκληρωμένο δώρο με ένα μάλλινο κασκόλ, ένα ζευγάρι γάντια ή μία μάλλινη τραγιάσκα ή τζόκεϋ και ο παραλήπτης του δώρου θα εντυπωσιαστεί. Τα αξεσουάρ αυτά είναι πάντα ευπρόσδεκτα

Ζώνες.

Μία ζώνη είναι πάντα ένα δώρο πρακτικό και χρήσιμο. Επιλέξτε μία κλασική δερμάτινη ή μία πλεκτή ζώνη και ο παραλήπτης του δώρου θα το εκτιμήσει δεόντως.

Σετ περιποίησης παπουτσιών.

Ένα πρωτότυπο δώρο που μπορείτε να κάνετε, είναι ένα ολοκληρωμένο σετ περιποίησης υποδημάτων!

Σε συνεργασία με τη Springyard, η Portobello’s προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης υποδημάτων.

Επιλέξτε ανάμεσα στα προϊόντα και φτιάξτε ένα σετ για δώρο, που εκτιμηθεί από τον παραλήπτη!